OVER ONS

Rekupro

Recycle

Kunststof

Producten

Over ons

REKUPRO kent vele verschillende eindproducten maar wij zijn vooral gespecialiseerd in het vervaardigen van artikelen op maat.

Alle kunststoffen waar wij mee werken hebben als voordeel dat ze duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm, splintervrij, in meerdere kleuren verkrijgbaar, niet kunnen roten,  eenvoudig te zagen, boren en te schroeven zijn, bevat geen schadelijke stoffen en neemt geen vocht of andere vloeistoffen op door de gesloten celstructuren.

Ook kunnen wij uw eigen design verwezenlijken. Probeer het eens, u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Rekupro is leverancier van picknicksets, banken, tafels, bloembakken, diamantkoppalen, kunstgras, grind/splitplaat, schuttingen en vlonder in verschillende kleuren.

Gerecyclede producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled kunststof, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. En het is later altijd weer recyclebaar.

Flessendoppen, kratten en landbouwplastic worden vaak beschouwd als afvalstromen, maar zijn voor ons juist de grondstoffen voor het maken van hoogwaardige kunststof producten. Hiermee voorkomen we de CO2 uitstoot die je zou hebben als je deze afvalstromen zou moeten verbranden. Plastic afval vindt op deze manier een nieuw en langdurig leven als bijvoorbeeld picknicktafel of bloembak. En door de toename van het gebruik van gerecycled kunststof als alternatief voor hout, hoeven er steeds minder bossen gekapt te worden.

Gerecycled kunststof heeft de uitstraling en verwerkbaarheid van hout. Zo laat kunststof zich eenvoudig en snel zagen, boren, schaven, spijkeren, nieten en schroeven. Het materiaal kan niet rotten en splintert niet, het is ijzersterk en gaat tientallen jaren mee. Na jaren zon, regen en vorst blijft gerecycled kunststof constructief nog steeds als nieuw. Het materiaal is eenvoudig te reinigen. In vergelijking tot hout is gerecycled kunststof bovendien bijzonder veilig, want het materiaal splintert niet en is twee keer zo stroef, zelfs bij nat weer.

Gerecyclede producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled kunststof, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. En het is later altijd weer recyclebaar.

Enkele redenen om te kiezen voor kunststof zijn:

  • Mileuvriendelijk

  • Duurzaam

  • UV-, water en weersbestendig

  • Splintert en rot niet

  • Recyclebaar

  • Recyclebaar

  • Zeer lange levensduur

  • Gemakkelijk in onderhoud

  • Eenvoudig te verwerken

  • Slagvast en flexibel

Rekupro uw partner in creëren van uw droomtuin

Wij geloven in het opbouwen van langlopende relaties met onze afnemers door uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.